Indjstione + Jaheyo + Stinky + Mundi

Indjstione + Jaheyo + Stinky + Mundi = Breakbeat / Reggae + Natural Rhymes +Funky Scratches + Bongos Percution

Sambata, 20.03.2010, de la ora 22:00
Booha Bar
(Piezisa, nr 19, Cluj)
Intrare: 10 ron

Eveniment organizat de Booha Bar in colaborare cu TBA Crew

Vandal Lentov (a.k.a. inDJsti-one)  născut 2004

De fapt, individul care se ascunde după acest alias s-a născut mult mai devreme, prin primavara lui 1980, iar cinci ani mai târziu a rupt acul pick up-ului familiei, care trecuse deja de faza magnetofon şi se îndrepta spre era casetelor audio. Trecută şi asta, au venit CD urile, şi mai apoi muzica stocată direct pe cipuri de memorie, în zilele noastre. Dar cum în decursul vieţii a fost de nenumarate ori trimis la origini, a decis să o facă, 24 de ani mai tarziu, şi şi-a cumpărat un nou pick up, de data asta cu alte preferinţe muzicale decât cele de la vârsta de 5 ani, dar cu aceeaşi pasiune sinceră pentru sunete repetitive. Cam în aceeaşi perioadă, în orasul Torino, i-a cunoscut pe Rogga si Yorgl, alături de care activează sub numele de Hypnop, având rolul de MC, şi tentează formarea unui grup vocal-instrumental pe nume Sintoniac împreună cu alţi câţiva instrumentişti foarte respectabili. Deşi a avut o viaţă scurtă, Sintoniac a avut ocazia să concerteze alături de nume importante din scena underground italiana timp de patru ani. În prezent, având cartierul general la Cluj, colaborează cu oameni de ” pe zonă „,  djing solo sau în echipă şi în alte proiecte electro-acustice de care probabil se va auzi în curand.

Dj Jaheyo- zeul mustului şi al gemului de capsuni

Unul dintre cei mai activ DJ de pe scena locală şi nu numai. Cariera muzicală şi-a început-o  pe la sfârşitul anilor 90 în care combină stilurile lui preferate: old school hip-hop şi funk într-un mod extrem de armonios, redefinind noţiunea de „cool”.


© somewherelse

Mc Stinky

Prezent la mai aproape toate chefurile drum and bass sau hip hop, Mc Stinky reuşeste să creeze o atmosfera incendiară. Timbrul  lui vocal  are inclinaţii către gansta rap sau grime. Colaborarea lui  cu Electroclown, Dj Indjstione şi Dj Jaheyo e o chimie ce nu trebuie ratată.

Linkuri:

http://www.myspace.com/djindiegestione

http://www.myspace.com/tbacrewbooking


Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress