Dead Pope’s Company

Concert garage punk şi retro rock’n’roll cu
DEAD POPE’S COMPANY (DPC)
BAROCKERS (ca opening act)

Suvenirurile urbane moca – echipa RULEZ,
Afterparty: SAM (vocals DPC).

Sambata, 13 martie 2010, incepand cu orele 22:00
Accesul e 10 Ron.

Dead Pope’s Company
Dead Pope’s Company este o trupă full of go rock’roll-ul formată în 2004. În 2008 au înregistrat un demo „Guess who’s dead” care a putut fi descărcat gratuit online. La începutul anului 2009 au avut loc câteva schimbări în compoziţia trupei, lucru ce a dus la un program mai aglomerat de repetiţii pentru a reîncepe concertele cât mai repede şi a inregistra albumul de debut.
De-a lungul anilor, Dead Pope’s Company au sustinut mai mult de 200 de concerte şi au atras atenţia multor fani, inclusiv nostalgicii, datorită imaginii vecine cu cea a trupelor din decada 70-80.
Ei fascinează prin prezenţa a trei vocalişti şi este printre singurele trupe din partea noastra a Europei care abordeaza acest gen muzical. Anul trecut, în luna octombrie, cu ajutorul celor de la TBA CREW, aceştia au avut un turneu în 4 oraşe din Romania printe care şi Clujul, unde au creat furori prin stilul lor original.
În mai vor avea un turneu de 4 zile in Japonia împreună cu trupa de garage punk ANISAKIS.
Recent au fost considerati de revistele de specialitate „THE HIVES (cea mai cunoscuta trupă de garage/punk din mainstream) ai Cehiei”.

Line-up:
Peter Kissler (vocals,guitar)
Jacob S. Filipe (drums)
Mickey Foote (guitar)
Samuel Mondial (vocals,bass)

The Barockers
Barockers sunt o tânără trupă cehească din oraşul Olomouc care abordează un punk/rock clasic cu influenţe rock’n roll revival, precum trupe ca The Clash, The Damned sau The Ramones.
Vocalul are un timbru vocal asemănător cu cel al legendarului Johnny Rotten de la Sex Pistols. Pentru ei va fi prima ieşire din spaţiul cehesc, această sanşă fiindu-le acordată de baieţii de la Dead Pope’s Company.

Tibor Baklažán – bass
Pitim Koupiš – guitar, vocals
Hugo Hukot – drums
Ignác Nakomkolic – guitar

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress