JFB & Whiteroly & Marwan

JFB (UK) & Whiteroly & Marwan

Sambata 13 martie 2010Club Midi (str. Berariei nr. 6, Cluj)
Intrare 15 lei pana la ora 00:00 si 25 lei dupa.

Dj-ul britanic JFB va incinge platanele in Cluj-Napoca in Club Midi sambata 13 martie  cu mixurile castigatoare la cele mai importante campionate de dj la care a participat.  În 2003 a devenit campion Vestax, în 2007 a câştigat Campionatul DMC din Marea Britanie şi a fost finalistul DMC World Champions(cel mai bine cotat concurs de dj-ing din lume). Mixurile sale acorda atentie sporita turntablism-ului , incorporand elemente diverse si influente din break-beat, jazz funk drum and bass, turntablism, hip-hop, dubstep. JFB colaboreaza cu artisti precum Beardyman, Dj Deekline, Ed Solo etc.

Pt a intelege mai bine conceptul evenimentului ascultati promo mix-ul de mai jos si urmariti doua videoclipuri incredibile cu dj-iul britanic live.

http://soundcloud.com/jfbdj/sets/jfb-mega-mix

Rage Against The Machine  Killing In The Name – JFB Scratch
Prodigy & Chemical Brothers – JFB Scratch

Whiteroly este unul dintre cei mai tineri si mai fresh DJ romani, vine cu o abordare diferita, tech-house, dubstep si alte genuri muzicale inrudite apartinand categoriei ‘bass music’. Cu tot mai multe aparitii, de la Summer Break si TM Base pana in Bucuresti, Brasov, Sibiu sau orasul sau natal – Deva,  Whiteroly surprinde prin pasiunea si entuziasmul din mixurile sale cu care a reusit sa castige simpatia tuturor celor care l-au vazut.

Ascultati un promo mix ale lui Whiteroly:
Heineken Electrolab Mix

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2023 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress