De acum se discuta-n imagini, si nu citate din bibliografii stufoase…

…caci vrem , nu vrem, suntem toti  „Homo Viden-si”, daca ar fi sa ne luam dupa Giovanni Sartori.

„da?…si ce?”,  spune omul care nu ma cunoaste…dar asta e o alta istorie absurda pe care nu prea vreau s-o dezvolt aici si acum:)

…ceea ce incerc sa  fac cu „post-urile” astea (care  poate vor fi „utile” pentru 5 sau 6 oameni) este sa recomand lucruri pe care le vedem de la altii, si pe care  le-am putea folosi si noi, sau de care care ne-am putea indragosti iremediabil. Un exemplu simplu si de bun simt este folosirea deodorantului dupa fiecare seara de MULT ras sau folosirea artei cinematografice in a ne invata ca LSD-ul poate salva ( in viziunea bolnava a unor regizori) un razboi precum cel ce tocmai si-a avut „recentul” sfarsitul in Afghanistan…Ce bine-i sa NU fii american. Cand spun asta ma refer la filmul  lui Grant Heslov, in care un George Clooney si un Ewan McGregor imbraca atitudinea unor Jedi „clarvazatori” care dupa o intalnire prin Afghanistan, incep s-o ia pe ulei crezand ca au un sens strategic in Universul Pacii si al Caprelor. E vorba de ” The Man Who Stare at Goats”, iar trailerul filmului sper sa va convinga relativ usor sa reveniti la The Flower Power Generation si la Tripuri cat mai destepte…

Va rog eu,  NU ascultati The Doors dupa vizionare…

P.S. cu o cheie  franceza multe se pot rezolva:)

iar cu un scris de Triceratops iti vin idei de genul…

de Ionut Titus Ilesoi ( i-o-n-u-t-i recomand sa-mi spui „Ionut”:)

un răspuns la De acum se discuta-n imagini, si nu citate din bibliografii stufoase…

  1. Diluat si plictisitor. Povestea e diluata la maxim, poantele sunt mereu simpliste si fortate, firul narativ cvasi inexistent. Recomand un episod din MASH in locul filmului astuia.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress