Ceea ce numesc eu un exemplu de street art de bun gust

orasul duce lipsa de ei, ei duc lipsa de pereti, peretii duc lipsa de culoare

Iar pt. cititorii ce ma intreaba de unde e si despre cine e vorba, a cam venit momentul adevarului. In acest moment al adevarului ma adresez si lui „adi” (oricare ar fi el)! Pe tipul asta il chema Philip Lumbang si e un artist stradal din L.A. iar stencil-ul de sus este foarte probabil sa-l vedeti pe ceva perete din acelasi oras (iar aici normal, ma adresez diasporei de acolo!:). In orice caz dragostea lui pentru desenele animate si mai ales cele cu ursuleti, i-a adus faima internationala prin proiectul sau initiativa „Hug Life”. Daca vreti mai multe info va sugerez:
http://www.philiplumbang.com/
http://unurth.com/index

no comment… desi ar cam fi ceva de spus nu? luati-va un spray sau doua, inscrieti-va anul acesta la UAD sau la alte UAD-uri din tara si peste 3 ani atacati partile industriale ale oraselor voastre si mai aduceti si voi ceva culoare pe acolo… eu nu pot face asta caci am terminat astrofizica, sorry.

5 răspuns la Ceea ce numesc eu un exemplu de street art de bun gust

  1. daca nici nu stii de cine sau unde e facut, cu ce autoritate te poti lega de acest subiect? cu siguranta din dorinta de a parea interesant

  2. hahaha…nu prea sed asa lucrurile, daca ai sa imi spui ceva „intersant” sau exista ceva personal ce doresti sa imi comunici, sau te deranjez cu ceva te implor suna-ma…imi pare mie sau de fapt commentul asat e putin rautacios?, daca nu, atunci bine ca l-ai pus, iar daca da, te invit sa ma suni si sa „imi spui mai multe” despre ce inseamna a fi interesant: 0748251112 press the call button now:))))))

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress