Dub Pistols – live

dub-pistols-3-decembrie

Englezii de la Dub Pistols vor concerta live la Bucuresti, in formula completa, joi 3 decembrie, in cel mai mare club de live din tara, JukeBox Club (fost Becker’s Brau, str.Turturelelor 13 – Bucuresti).

In deschidere: Aria Urbana
Afterparty: DJ Vasile & Matze
Visuals: VJ Tom

Eveniment organizat de Sound&Image Events

Dub Pistols s-au format la Londra in 1996 la initiativa lui Barry Ashworth, un fost promoter in cluburile londoneze, ca o trupa de dub si big beat cu 5 membri. Cvintetul era compus din Barry Ashworth, chitaristul John King, basistul John O’Bryan, programatorul Bill Borez si Malcolm Wax la platane. De-a lungul timpul au fost invitati sa li se alature numerosi compozitori si vocalisti printre care Blade, James Dewes Sheffield (JMS), Rodney King si Terry Hall. Ashworth este unul dintre pionierii muzicii de club in spiritul Ibiza, promovand acest stil in Marea Britanie. A mixat prima oara in clubul “Déjà vu”, un loc unde veneau des cei de la Happy Mondays si The Stone Roses. Initial, proiectul muzical pe care l-a format a luat numele clubului. Dupa semnarea unui contract pentru Cowboy, trupa a iesit cu albumul “Gangsters, Tarts & Wannabes” si s-a destramat in acelasi an.
Ashworth devine renumit ca DJ si incepe o colaborare cu casa de discuri Concrete Records. Trupa isi schimba numele in Dub Pistols si debuteaza oficial cu piesele “There’s Gonna Be a Riot” si “Best Got Better”. Aparitia albumului Point Blank in 1998 ii face celebri in toata lumea.
Concertul trupei la Bucuresti face parte din turneul de promovare al ultimului lor album, “Rum and Coke”, lansat oficial pe 25 mai 2009.
Piesele “Back To Daylight” si “I’m in Love”, extrase de pe noul material de studio semnat Dub Pistols, sunt deja in heavy rotation in playlistul radiourilor si al party-rilor din toata lumea.
Dub Pistols vor concerta live pe 3 decembrie, in formula completa:
Barry Ashworth (producator, voce), Jason O’Bryan (producator, chitara bas), Jean Claude King (chitara), Steve Hunt (platane), Tim Hutton (suflator), si Daren Ashford (tobe).
http://www.myspace.com/thedubpistols

In deschidere va concerta trupa Aria Urbana. Infiintata in 2003 in Brasov, trupa se prezinta prin textul piesei “Revolutia Spirituala”, insumand in doua versuri amestecul eclectic de stiluri ce ii caracterizeaza: “Din aria centrala a Romaniei / Suntem Aria Urbana – actorii fanteziei”. Fie ca este drum&bass, breakbeat, trip-hop sau dub, cei patru membri cu background in muzica rock si hip-hop, nu se feresc sa combine in piesele lor influente etnice, instrumente exotice, poezie si zgomot. Stau marturie nenumaratele concerte la festivalurile si in cluburile din tara (Stufstock, TMBase, SummerBreak, Peninsula, StudentFest, FanFest) precum si albumul “Urbanofonica”. Show-ul lor dinamic si un vocal caracterizat de o energie debordanta ii califica drept unul din live-act-urile electro romanesti de referinta.
http://www.myspace.com/ariaurbana
After Party hosted by DJ Vasile & Matze, Jukebox Club e declarat Zona Libera .
Visuals by VJ Tom.
http://www.myspace.com/matzedjvasile

Luna decembrie este luna petrecerilor, incepe cu dreptul la party Dub Pistols!
Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 13 noiembrie la pretul unic de 35 lei si vor putea fi achizitionate online pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua magazinelor Germanos din intreaga tara, din librariile Carturesti, din magazinul Muzica, Unirea Shopping Center, magazinele Vodafone din tara.
In ziua concertului, biletele vor putea fi cumparate doar de la intrarea in club, incepand cu ora 20, la pretul de 45 lei. Numarul de bilete este limitat de capacitatea clubului.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress