Clujul in 24 de ore

(fara napoca)

klausenburg-in-24

Vernisaj:
Marti, 15 septembrie 2009, ora 11.00
Colegiul National „George Cosbuc” (str. Avram Iancu 70-72)

O expozitie foto compusa de un grup de tineri fotografi ce contine imagini din Cluj surprinse într-un interval de 24 de ore.

Stiati ca  la ora 9 un elefant tropaie prin oras? Ati aflat deja cum arata puburile clujene la ora 5 dimineata? Nu? Atunci va asteptam în data de 15.09.2009 la ora 11:00 la vernisajul expozitiei „Clujul în 24 de ore”, care va avea loc în incinta Colegiului National „George Cosbuc”!

Ca finalizare a acestui proiect vor fi expuse 24 de fotografii care au luat fiinta pe parcursul unei zile, în fiecare ora într-o locatie diferita. Fotografii sunt tineri si adulti între 13 si 31 de ani, cei mai multi dintre ei fiind elevi ai Colegiului National „George Cosbuc”. Tinerii au participat la un workshop organizat de Centrul Cultural German unde, timp de doua zile, le-au fost aratate regulile de baza ale fotografiei. Apoi artistii au pornit în cautare de motive pentru fotografiile lor. Rasplata muncii depuse este deosebita expozitie, care vede Clujul dintr-o perspectiva total diferita, personala.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress