Friday night private birthday party

afis-io1 Numiti cel putin 10 din cele 25 de motive pentru care o celebram pe Io. Autorul celui mai misto comentariu va primi invitatie dubla pentru party-ul magic de vineri seara. Io insasi va decide. Pentru cei care nu stiu, Io este o fata cu maini, ochi si picioare, si are parul rosu. Castigatorul va fi contactat prin email. Data limita: vineri, 21 august, ora 0:00.

11 răspuns la Friday night private birthday party

 1. in primul rand pt ca IO e IO (se vede ca IO sau nota 10 seamana, nu? :P) …si nu e nevoie de ocazie speciala.apoi pt ca e ziua ei pe 21 ignorantilor!

 2. Pentru ca si-a cantat drumul in inimile noastre. Pentru ca a facut munca voluntara mai multa decat oricine pentru educatia altora (ar trebui sa candideze ca presedinte, there’s a change). Pentru ca e o prietena care la nevoie (si nu numai) se cunoaste. Pentru ca iubeste binele si frumosul. Pentru ca e o persoana la care toti ne putem uita ca model. Pentru ca e opusul a ceea ce vedem rau in societate. Pentru ca ar trebui sa o clonam si sa-i trimitem o copie in toate tarile. Pentru ca are rasul colorat, strident si molipsitor. Pentru ca nu s-a imbatat niciodata. Pentru ca vrea sa-si creasca iar parul lung. 😛

 3. pentru simplul fapt ca suntem nascuti in aceeasi data, an, avem in comun totul pe plan diferit…o exceptie antagonica daca vreti…
  TE PUP IOOOOOOOOOOOOO, LA MULTI ANI!!!

 4. pentru ca in celelalte 364 de zile din an (chiar 365 in anii bisecti :D) Io ii celebreaza pe ceilalti!

 5. …pentru ca te cunosc si stiu dragostea de care dai dovada de multe ori, si pt puterea pe care nici nu stiu de unde o ai de a trece peste atat de multe, iti urez si eu un simplu LA MULTI ANI si iti doresc sa fii cu adevarat fericita!

  roxy

 6. …pentru ca nu e „usor”sa porti pe umeri un sfert de secol!!!Pentru simplul motiv ca ne este atat de draga-(fiind meritul ei in exclusivitate.)Pentru inca un motiv la fel de simplu:este UNICA -asa cum suntem fiecare dintre noi,-dar ea are ceva in plus,are ceva ce lipseste majoritatii fiintelor omenesti de pe aceasta planeta-BUNATATE.O avem cu totii(intr-o mai mare sau mai mica masura)dar EA are o forma rara de bunatate-BUNATATEA INGERILOR.
  LA MULTI ANI,asa cum ii visezi!!!

 7. Pentru ca odata, de mult, Io mi-a dezvalui frumusetea cuvantului scris… pentru ca am stat alaturi de ea in multe seri, luptandu-ne sa dam o forma cuvintelor noastre si ale altora… pentru ca mi-e draga si mi-e dor de ea… La multi ani, Io! Si iti multumesc!

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress