Noul Trabant

eco-trabi

Compania germana Herpa, cea care a cumparat in 2007 drepturile asupra marcii Trabant, va prezenta in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt un concept electric al masinii.

Trabantul a fost emblema Germaniei de Est 34 de ani, timp in care au fost produse peste trei milioane de exemplare. Primul a iesit pe portile fabricii in 1957. Prototipul expus la Frankfurt preceda modelul de serie ce va aparea pe piata in 2012. Conceptul electric va avea un panou solar amplasat pe plafon, care va incarca o baterie cu o autonomie totala de 250 de kilometri.

via designboom

0 răspuns la Noul Trabant

  1. in timpul comunismului multi isi doreau sa achizitioneze un trabant deoarece era destul de ieftin, era de ajutor pentru cei cu dizabilitati fiind foarte usor adaptate comenzile pentru acestia.Era poreclit epour simove (si totusi se invarte) fiind sursa pentru multe bancuri care circulau in acea perioada.Probabil ca noul model de trabant propulsat cu energie solara convertita in energie electrica va fi la mare cautare tinand cont de rezervele de hidrocarburi tot mai mult diminuate si de impactul acestora nefericit asupra mediului.Ramane sa vedem cum va fi primit noul trabant in lumea automobilelor tinand cont si de pretentiile tot mai mari ale unora de a conduce masini de mare putere si de mare grandomanie.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress