Herbaliser la Tuborg Green Fest

herbl

Tuborg Green Fest este un festival MOCA-ENTRY care se va desfasura in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor din Bucuresti, si va beneficia de participarea a peste 15 artisti romani si internationali.

Primele nume confirmate sunt:
Guano Apes
Chicane
The Herbaliser
Zdob Si Zdub

Tuborg, considerat a fi unul dintre cele mai muzicale branduri de bere din lume, si-a reafirmat acest statut la nivel international prin lansarea cu multi ani in urma a conceptului Green Fest. Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista. Sub umbrela Green Fest au fost organizate pana acum numeroase evenimente de amploare, beneficiind de participarea unor artisti precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake si atragand sute de mii de spectatori in fata scenelor din Rusia, Serbia, Bulgaria, Croatia sau Ucraina. Tuborg s-a implicat de-a lungul timpului si in alte alte celebre festivaluri europene de muzica, precum Roskilde (Danemarca) sau Exit (Serbia).

Tuborg Green Fest va avea loc in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor din Bucuresti, si va fi produs de Emagic. Informatii privind noi confirmari in line-up-ul festivalului vor fi facute publice in perioada urmatoare.

6 răspuns la Herbaliser la Tuborg Green Fest

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress