Live-cooking la Bistro Verde

logo_vectorized1

Tudor va pregateste specialitatea casei – cartofi plini de sine…si de branza marti, 28 Iulie incepand cu ora 18.00 la Bistro-ul Verde din Insomnia. Acesta este primul eveniment din seria Saptamana bio in Insomnia.

Pe durata a 10 zile, din 24 iulie, Bistro Verde va va intampina cu evenimente create pentru a povesti despre produse locale, mancare sanatoasa, fair trade si voluntari la ferme ecologice. Calatoria noastra va pune pe primul loc gatitul cu respect fata de natura, vom respecta anotimpurile si vom realiza sesiuni de live-cooking si intruniri pe viu cu fermieri de bio, unii dintre ei activisti impotriva cultivarii de organisme modificate genetic.

Cosul Verde in parteneriat cu Insomnia propune bon-viveur-ilor clujeni un meniu de vara cu retete inedite preparate exclusiv din ingrediente provenind din agricultura certificata ecologic. Incepand cu vineri, 24 iulie 2009, echipa Bistro Verde va prepara specialitatile gourmet sau gourmand in functie de foame sau stil.

Mai multe detalii aici.

un răspuns la Live-cooking la Bistro Verde

  1. Ar ca tot mai multe festivale si mai ales evenimente ar trebuie sa fie pe baza produselor bio- care nu sunt un moft ci doar sanatate. Ar trebui sa valorificam mai mult aceasta piata

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress