Carturesti, unde esti?

carturestiundeesti

Vara asta, trimiteţi-ne cărţi (poştale) de vacanţă la Cărtureşti

De când nu aţi mai trimis o carte poştală? Trimiteţi-ne cărţi poştale (destinatar: Librăria Cărtureşti, Iulius Mall, parter, str. Al. Vaida-Voievod 53-55, Cluj) din locurile unde mergeţi în vacanţă vara aceasta. Scrieţi pe ele un fragment din cartea de vacanţă pe care tocmai o citiţi acolo, nu uitaţi să vă treceţi un număr de telefon şi un email de contact, iar noi vom premia trei dintre cele mai frumoase cărţi (poştale) cu premii cu dichis de la Cărtureşti. După care vom face o expoziţie-bibliotecă de cărţi poştale în librărie.


Unde mergeţi în vacanţă? Ce vedeţi frumos acolo? Ce citiţi? Suntem curioşi şi, ca să nu ne băgăm nasul în rucsacii şi trolerele voastre, ne-am bucura să ne trimiteţi de pe unde umblaţi vederi cu un citat din cartea pe care aţi luat-o cu voi, să vă arătaţi reciproc lumea. Aşteptăm vederi din Vamă, Napoli, Bucegi, Sighişoara, Praga, Suceviţa. Poate asculţi Radio Vacanţa pe un prosop de frotir, la Techirghiol, citind a treia oară „Şi bogaţii plâng” sau eşti într-un coffee shop olandez, cu Houllebecq în faţă. Ori bocancii tăi boncăluind pe drumul către Lacul Bucura duc în Retezat un „Ghid al autostopistului galactic”. Fie că mergi la mătuşile din Maramureş, în Deltă sau la Lisabona, trimite-ne carte de acolo, o aşteptăm cu nerăbdare.

Drum bun, vacanţă frumoasă şi nu uitaţi să ne scrieţi! Adresa noastră e, cum se ştie: : Librăria Cărtureşti, Iulius Mall, parter, str. Al. Vaida-Voievod 53-55, Cluj.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress