Vive la noiz

vivelanoiz

Vive la Noiz, trupa care a castigat titlul de Best New Alternative act in 2008, lanseaza primul EP in Remember Pub(ex Fire), joi 21 mai, 2009, incepand cu orele 21.30.
In deschidere vor canta Jokerman si Jimmi Popa, urmand ca pe parcursul concertului, trupa sa aiba mai multi invitati supriza.

Intrarea 7 lei

Adela Bindea:           voce
Angela Seserman:    chitara
Attila Szabo:              bas
Lehel Mackfalvi:        tobe

Vive la Noiz

Vive la Noiz s-a infiintat in anul 2006 sub numele de White Noise. In scurt timp s-au facut remarcati pe scena locala, fiind invitati apoi la concerte in orasele mari din tara si la festivaluri consacrate (Underground Timisoara 2007, Stufstock Vama Veche 2007), cantand in deschidere la trupe recunoscute din strainatate (Los Fastidios, Charly Fiasco, Shadowbirds etc. ). In acest an sunt pentru prima data difuzati la radiouri din Bucuresti, Cluj si la televiziunea nationala in cadrul emisiunii Tonomatul de pe 2. In 2008 trupa castiga titlul de “best new alternative act” la concursul organizat de Metalhead.ro.
In Martie 2009, piesa Silver Lining ajunge in top 30 a pieselor rock romanesti propus de radioul national City FM.

Ca si stil muzical, trupa Vive la Noiz a fost influentata initial de curentul punk, ska si reggae urmand apoi sa experimenteze cu genurile alternative, indie si britpop.

contact_vivelanoiz (at) yahoo (punct) com
Tel: +40744 475 165 – Adela
www.vivelanoiz.com
www.myspace.com/vivelanoiz

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress