Temps d’Ecoles d’Images

call-expozitie-video

Curatori: Oana Tanase, critic de arta si Mihai Pop, curator
Selectie destinata absolventilor promotiei 2009 ai facultatilor de arta, teatru, film si televiziune din tara (inclusiv la nivel master)
Trimite DVD + statement al lucrarilor propuse + CV la adresa O.P. 37, C.P. 147, Cod 020941 Bucuresti, in atentia Artlink pentru TEMPS D’IMAGES
Deadline 8 iunie (data postei), detalii pe wwww.artlink.org.ro, contact: office@artlink.ro

Asociatia ArtLink organizeaza in cadrul proiectului european „TEMPS D’IMAGES” o expozitie de arta video cu lucrari ale absolventilor universitatilor din tara, de arta, film si televiziune promotia 2009 (inclusiv master). Expozitia va avea loc in luna noiembrie, intr-un spatiu expozitional din Cluj. Curatori sunt criticul de arta Oana Tanase si Mihai Pop, curator al Galeriei Plan B.

Intentia de a selecta lucrari de arta video ale absolventilor din toate centrele universitare din Romania are ca scop sustinerea tinerilor artisti si oferirea unui spatiu de expresie si vizibilitate in cadrul unui eveniment cultural european important.

Cei interesati sa participe la aceasta expozitie pot trimite prin posta un DVD 5 (pana la 4.4 gigabytes), REGION FREE, PAL si un scurt statement al lucrarilor propuse + CV pana la data de 8 iunie(data postei) la adresa O.P.37. C.P. 147, Cod 020941, Sector 2, Bucuresti, ROMANIA in atentia Artlink, pentru TEMPS D’IMAGES.
Dosarele incomplete nu vor intra in selectie.

„TEMPS D’IMAGES” este un festival international de artele spectacolului si imagine, ce reuneste artisti din domeniul artelor vizuale, teatrului si al dansului contemporan. In luna septembrie 2008 a avut loc la Bucuresti prima editie a festivalului care a prezentat o expozitie de arta video, spectacole interdisciplinare de teatru si de dans, filme produse de ARTE si un laborator international de video-dans.

„TEMPS D’IMAGES” (www.tempsdimages.org) este un proiect european co-organizat de: Televiziunea ARTE & La Ferme du Buisson (Franta), Romaeuropa (Italia), Von Krahli Teater (Estonia), Duplacena (Portugalia), Zamek Ujazdowski (Polonia), ArtLink (Romania), GarajIstanbul (Turcia) si Trafó (Ungaria).

Pentru informatii suplimentare puteti sa ne contactati la adresa de mail comunicare@artlink.org.ro
Persoana de contact Luiza Alecsandru.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress