SIMULTAN 05 – generating preview…

s-gen-prev

‘Generating preview…’ este un pre-eveniment al festivalului Simultan, care prezinta un concert al Endliche Automaten – Laptoporchestra Berlin
In deschidere, Simultan va prezenta o selectie de arta video de la editiile anterioare ale festivalului. Alaturi de Laptoporchestra ii vom avea pe scena pe Makunouchi Bento cu un dj set experimental, visuals de Killahvjz.

Laptoporchestra Berlin interpreteaza si re-compune piese electro-acustice de arta audio contemporana si muzica pop electronica. Muzicienii formeaza un ansamblu, o orchestra de laptop-uri, fiecare functionand ca un instrument independent. Combinatia bine-inchegata de retele de sunet, de cele mai noi soft-uri si de sisteme audio diverse, genereaza permanent noi posibilitati de interpretare.
Ideea fundamentala din spatele Endliche Automaten | Laptoporchestra este de a crea si mentine un repertoriu vast de compozitii electronice, electro-acustice si audio-vizuale ce pot fi prezentate “live” in constelatii schimbatoare, exact ceea ce face un ansamblu traditional. In tranzitia catre arta vizuala, imaginea proprie formeaza un element component al spectacolelor formatiei, de aceea Endliche Automaten – Laptoporchestra Berlin experimenteaza permanent cu diferite forme de sunet si imagine.
Orchestra: Alexander Augsten, Marek Brandt, Oliver Kiesow, Stephane Leonard, Shintaro Miyazaki, Nic Weiser

Concertul din Timisoara al celor sase membri ai orchestrei face parte din turneul in Europa centrala si de sud-est care include sase orase din cinci tari. Cehia – Usti nad Laben, Ungaria – Pecs, Croatia – Osijek, Romania – Timisoara si Sibiu, Bulgaria – Ruse.

www.endliche-automaten.de
www.myspace.com/laptoporchesterberlin
www.simultan.org/blog

www.myspace.com/makunouchibento
www.myspace.com/killahvjz

un răspuns la SIMULTAN 05 – generating preview…

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress