Cruciada vehiculelor cu autotalpă!

cruciada-11

Fiţi alături de tinerii care vor ocupa arterele din centrul Clujului cu “vehicule cu autotalpă”, fluturaşi, bannere, fluiere, trompete, personalităţi locale şi niţel entuziasm, miercuri, 1 aprilie, de la ora 12.00, în faţa catedralei Sfântul Mihail din Cluj!

Maşinile aglomerează oraşul din ce în ce mai tare, nu fac altceva decât să polueze aerul, iar când sunt parcate ocupă adesea spaţiul pietonilor. Mai mult, ştim cu toţii cât de periculoase pot deveni maşinile atunci când sunt în trafic: în fiecare an mor peste 2.000 de români în accidente de maşină. Automobilele devin tot mai mari şi mai grele, însă numărul persoanelor transportate cu ele scade, ceea ce e absurd şi stupid!

Opreşte(-te) – Gândeşte – Schimbă

mai multe aici

protest-2
(
Cât spaţiu ocupă acelaşi număr de oameni în diferite ipostaze)


0 răspuns la Cruciada vehiculelor cu autotalpă!

  1. FUCK PEDESTRIANS! O sa merg cu monstrul meu cu motor V8 de 400cp si o sa-i inec in fum! Din cauza cretinilor ca ei avem taxele astea aberante pe masini! MOTOARELE INCEP DE LA 4000cmc, 4 cilindri, ori „unu noua te de i” nu sint motoare, sint o scuza penibila pentru frustratul roman!

  2. Deci din cauza unora ca tine nu avem loc cu bicicleta (motocicleta) prin oras. Oameni inutili care ocupa prea mult spatiu in jurul lor… Va urez din tot sufletul TAXE CAT MAI MARI!!!

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress