Lectii de zbor cu Electroclown, Tony 031R si VJ Embrion

lectiidezbor

In Irish Music Pub. pe 20 Martie Ne invata sa zburam: Electroclown, Tony 031R si VJ Embrion Intrarea 10 lei harta

Prima lectie de zbor organizata de Uzinaduzina. Cei trei instructori: Electroclown, Tonoy031R si Embrion va vor face sa va parasiti cuibul pentru o seara de experiente noi. Electroclown s-a lansat din 2003 in vazduhurile muzicale explorate doar de Traian Vuia inaintea lui: de la muzica tiganeasca traditionala la jazz, funk, trip hop, hip hop, dnb idm si noise, a bagat de toate. Are proiecte impreuna cu Shtuki (flaut), Iordache (saxofon), Jaheyo (scratch), Mioritza Soundsystem (masina percutionista si clape).

Din pacate operele Maestrului Vuia nu ne-au ramas spre comparatie, dar banuim ca Electroclown ar fi mai indraznet. In primele lectii de zbor Electroclown se avanta inspre subsolurile dubstepului impreuna cu Tony031R, reprezintatantul cel mai promitator al dubstepului romanesc. Tony031R ne plimba cu balonul, fluctuand intre dubstep, garage, 2-step si grime, fuzionand adesea cu dub-techno, breakstep, dub sau 4/4. 2007 a fost anul in care Tony alaturi de Romano (G-Force Sound) au lansat primul saculet cu nisip, siteul dubstep.ro Mai inventiv decat Montgolfier, Tony031R prefera sa ne dea palpitatii subsonice in locul raului de inaltime. Racheta Dubstep.ro a avut o ascensiune rapida sustinand evenimente ca TMBase Workshop 2008 – N-Type (Timisoara), Dubstep Exclusive – c0p (Timisoara), DUBucharest – Big Bud, Physics, Identity (Bucuresti), TM08Base Festival – Benga (Timisoara),artisti ca Bassbinvisual, Alez sau Idri si label-uri ca DubKraft Records.

In timp ce Electroclown si Tony031R vor plana pe frecvente joase, punctele luminoase de pe radar vor fi modificate de Embrion. Cu temele de casa facute timp de 2 ani, Embrion isi propune sa hipnotizeze publicul cu maiestrii aeriene demne de circ. Dupa parerea lui, Jackie Chan si Batman au mai multe in comun decat Fratii Wright si Aurel Vlaicu. Instructor de zbor incepator, dar plin de entuziasm, Embrion va pregati un set de instructiuni vizuale pentru cei ce vor prinde aripi.

www.uzinaduzina.net

www.dubstep.ro

http://www.myspace.com/electroclown

http://www.myspace.com/Tony031R


3 răspuns la Lectii de zbor cu Electroclown, Tony 031R si VJ Embrion

  1. […] 2 invitatii pentru Lectii de zbor cu Electroclown, Tony031R si Embrion, 20 Martie, Irish&Music Pub. 18martie 2009 Slicker si UzinaDuzina va provoaca sa raspundeti la intrebarea: De ce si-a adaugat Tony 031R la nume? Tony insusi va desemna castigatorii celor 2 invitatii. Raspundeti prin comentarii la acest post pana vineri, ora 12:00. Castigatorii vor fi contactati prin email. mai multe aici […]

  2. […] 2 invitatii pentru Lectii de zbor cu Electroclown, Tony031R si Embrion, 20 Martie, Irish&Music Pub. 18martie 2009 Slicker si UzinaDuzina va provoaca sa raspundeti la intrebarea: De ce si-a adaugat Tony 031R la nume? Tony insusi va desemna castigatorii celor 2 invitatii. Raspundeti prin comentarii la acest post pana vineri, ora 12:00. Castigatorii vor fi contactati prin email. mai multe aici […]

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress