Valentina si Dragobete la Carturesti

valentinasidragobete

De Valentine’s, Carturesti organizeaza o cursă cu obstacole, cu un el şi o ea, o Valentină şi un Dragobete legaţi unul de altul. Perechea care ajunge prima la punctul final din librărie primeşte un cadou potrivit cu evenimentul.

14 februarie 2009, ora 20

Libraria Carturesti, Iulius Mall

La ora 20:00 dam startul din fata librariei Carturesti de la parterul Iulius Mall. Cuplurile care se inscriu in competitie vor fi legate brat la brat, cate doi. Concurentii vor avea la dispozitie o jumatate de ora, exact pana la ora 20:30, sa caute in toate spatiile comune de la parterul complexului comercial cat mai multe pliculete de ceai insemnate cu pecetea Carturesti, pe care organizatorii le vor fi imprastiat peste tot: pe mesele si fotoliile de pe holuri, sub frunzele plantelor ornamentale, peste tot.

La 20:30 ne vom reintalni intr-un al punct, aflat la 50 de metri de intrarea in libraria Carturesti. Perechile de concurenti vor fi dezlegate si vor trece la a doua proba: trecerea liniei de finis dupa regulile sportului scandinav al „caratului nevestei”, adica el, Dragobetele, o va lua pe ea, Valentina, in spinare, pana la intrarea in librarie. Perechea ce aduce in Carturesti cat mai multe pliculete de ceai gasite este fericita castigatoare a unui ras bun si a unor premii cum numai in Carturesti gasesti. Toti concurentii vor primi, de altfel, buna dispozitie cat pentru multe zile si ceai aromat pentru acelasi numar de zile.

via dohocampus

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2024 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress