Sabin Borş: „Spaţiu public. (Ex)poziţie (con)textuală”

afis-alb

Vernisaj: sâmbătă, 7 februarie 2009, ora 18:00, Cărtureşti (în incinta Iulius Mall) Cluj
Guest speaker: Rarita Zbranca Szakats
Afterhour: Electroclown+Stuky

INTRO
Esti bine/dispus? Esti pregatit/interesat/dispus/educat? Unde iti stochezi identitatea – in vestul federal sau in estul provincial? Amnezic sau turnator? Umor negru sau umor alb-negru? Spatiu public fara public? Nu, altfel: spatiu. public?

CINE&CE&CAND&UNDE
Sabin Bors renegociaza totul la Carturesti, in expozitia de mesaj „Spatiu public. (Ex)pozitie (con)textuala” – a se citi si „O pozitie textuala asupra spatiului public”. Sase panouri cu mesaj graviteaza in jurul spatiului public ca tema centrala, din sase puncte de privire interconectate. Sabin Bors traseaza linii de text si de opinie definitiv flexibila asupra spatiul public in postcomunism, asupra artei spatiului public, asupra realitatii spatiului public, asupra politicului din spatiul public. Va invitam sambata, 7 februarie 2009, la ora 18:00, la o intalnire cu Sabin Bors in spatiul public Carturesti. In deschidere este invitata Rarita Zbranca Szakats, din partea fundatiei AltArt, iar afterhour-ul va fi sustinut de Electroclown si Stucky.

INTRUCAT
Sabin Bors crede si scrie electric. Rezultatul este o expozitiei de text si design de multe grade pe scala Richter. Paradoxul consta in faptul ca abundenta de sentinte definitive este catalizator de gandire articulata liber. In disonanta cu legislatia lui Sabin Bors? Da/Nu/Nu stiu.

EXIT
Crezi ce e scris? Ori judeci? Mai ales cand o plansa anunta ca „spatiul public a fost lateralizat”, iar alta ca „economia a ramas fara rest”, iar „moneda de schimb a politicului este viteza de circulatie”. O expozitie eveniment la Carturesti Cluj.

via Carturesti

2 răspuns la Sabin Borş: „Spaţiu public. (Ex)poziţie (con)textuală”

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2022 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress