Moby vine la B’estfest

moby

Dupa ce au anuntat vestea legata de pierderea chitaristului Ron Asheton, Iggy Pop & The Stooges au anulat concertele programate in cadrul turneului din acest an. Vestea buna e ca Moby revine in Romania in 2 iulie 2009, in aceeasi zi cu Motorhead.

Biletele valabile pentru o zi de festival, valabile doar pentru ziua de festival pentru care sunt cumparate (”Ziua Zero”, zilele 2, 3 sau 4 iulie) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in magazinele Diverta. Pretul unui bilet este de 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, sunt disponibile doar in pre-sale si costa 270 lei, iar biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei).

B’ESTFEST a ajuns deja la a treia editie si se va desfasura anul acesta in perioada 1-5 iulie, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti.

Sorry, comments are closed for this post.

Evenimente recomandate

There is no custom code to display.

© 2021 slicker.ro

Slicker este construit pe platforma Wordpress